Bombarjacka till kostym, men fortfarande samma ideologi

 

“Begränsa muslimers barnafödande så att Islam inte tar över världen ” – Anna Rydh (SD)

Detta kunde man läsa på SD i Älmhults lokala hemsida. Det var en lång artikel där Rydh utförligt beskrev om hur hon på fullaste allvar tror att muslimer kommer ta över världen och därför ska man begränsa barnafödande.

När hon senare konfronterades så sa hon ”Det är inte rasistiskt att tänka att vi måste vara försiktiga med hur vi befolkar jorden” och på hemsidan efter att hon tagit bort inlägget skrev hon “ att inte få väcka tankar runt ett problem som finns är för mig väldigt märkligt, men som för många anses stötande så jag beslutade mig för att ta bort den

Man kan som Åkesson påstå att det inte är hos SD problemet ligger hos, utan att de har några rötägg som säger olämpliga saker. Eller så kan man som jag bara komma till slutsatsen att några idioter i ett parti är vanligt, men om maj. av Åkessons partikamrater säger “olämpliga” saker så kanske man borde sätta sig ner och ta sig en funderare över varför så många rednecks attraheras av partiet.

Fascismen i  SD är påtaglig. Det är inte ens ett skämt längre. Den här kvinnan sitter i Älmhults kommunfullmäktige och det är i min enlighet väldigt allvarligt!

Demokrati går inte i hand i hand med rasism. Antingen har vi ett land som präglas utav rasismen eller så har vi ett land som är uppbyggd på demokrati och jämlikhet hos alla människor.

Vi har det bra i Sverige. Vi präglas inte av krig och terror och maj. av det svenska folket vill ha ett samhälle fritt från rasism och fascism. Det är just därför jag tycker att Sverige förtjänar bättre än Sverigedemokraterna.

Jag älskar mitt land och jag älskar min religion. Jag tänker inte låta Rydh eller andra idioter förstöra någon av de för mig.

Följande är ett citat av Adolf Hitler “

“Om jag kan skicka blomman av den Tyska nationen till krigets helvete utan att känna minsta medlidande för det dyrbara tyska blod som spills, då måste jag väl ändå ha rätten att avlägsna miljoner medlemmar av en underlägsen ras som fortplantar sig likt ohyra”

Hur kan man inte dra parareller mellan SD och Hitler? Hur kan man inte se likheten mellan SD och nazismen?


Leave a Reply