SD & Avpixlat – värre rassar finns inte!

Ännu en sverigedemokrat har lämnat partiet efter att han sagt rasistiska saker. Är det bara jag som ser ett mönster? Tycker det är oerhört underhållande att se kunskapslösa människor försöka driva politik utav sitt människohat, men att d inte ens kan vara diskreta om det gör det hela ännu mer roligt.

Om man bara för sakens skull säger att det finns “smarta” rasister så tillhör inte sverigedemokraterna den gruppen. Sedan att de ska fortsätta envisas om att partiet inte är rasistiskt utan bara “kritisk mot invandring” gör det hela plötsligt att gå från roligt till bara sorgligt. Varför kan inte dessa männsikor bara komma till insikten att de faktiskt är rasister. De är inte “kritiska mot invandring” de vill inte “hjälpa tusentals med människor på plats ist för att ta hit de” de vill inte “minska hatbrotten mot svenskar (något som existerar i deras egna hjärna) ” Allt det där är skitsnack. Detta är renodlade rassar som enligt mig bara är fega rasister. Åtminsonde “riktiga” rassar vågar skrika bevara sverige svenskt och ut med blattejävlarna. Men dessa människor ger feghet en helt ny betydelse.

Något som faktiskt inte ens är roligt är att sverigedemokraterna gillar att hänvisa till en rassesida som heter avpixlat. Sidan har inte ens en seriös journalistik och det ser ut som att fulla kkk ledaren har skrivit ihop massa skit och sedan kallar det för en “webtidning”.

Ärligt talat har jag sett värre sidor än avpixlat, var inne på en sida nazistisk sida häromdan som skrev fruktansvärda saker, men det som stör mig med den här sidan är att en politiker som sitter i Sveriges riksdag finansierar sidan. En politiker som förövrigt blev utkickad från sin post för att han lekt scarface på stan med järnrör. Men detta stoppade inte åkesson från att kicka ut han från riksdagen, nej killen får sitta kvar som “politisk vilde”.  Sjukt intressant att han får sitta kvar men killen som ansåg att dubbelmoralen blir för mycket om man inte som självutnämnd nationalist anser att palestina bör vara en stat får en sko i röven direkt.

Anyway, sidan vid namn avpixlat finansieras av ekeroth, som jag faktiskt inte skulle brytt mig om , om inte hans “lön” är skattepengar. Det innebär att alla som betalar skatt finansierar avpixlat.

Detta är en liten del ur en twitter-konversation som jag hade med en av deras skribenter.

 

Så att avpixlat är en rasistiskt hemsida är det ingen tvekan om. Deras skribent tycker tydligen att ordet Neger inte är ett problem överhuvudtaget. Att det finns skattebetalare som inte har något problem med att finansiera en rasse sida är det ingen tvekan om, men jag vill absolut inte göra det och jag är säker på att det finns många fler som inte vill göra det.

Jag har faktiskt tro det eller ej träffat på trevliga sverigedemokrater i mitt liv och jag har träffat på sossar som jag tycker mindre om, så detta är inte en generalisering överhuvudtaget. Men att de som representerar sverigedemokraterna är rassar kan jag stå för. Jag ser inte hur man inte kan vara det när man finansierar och citerar en rasistisk hemsida utan att bry sig ett dugg.

Nu ska jag ta och käka innan jag fortsätter med mitt plugg. Ville bara lätta på mitt SD-hat lite.

Fred!


Leave a Reply