Trött på gnäll SD:are & deras sympatisörer

Inte en dag har gått som inte någon lyckas förvåna mig. Till en början var jag skit lugn om pepparkaksgrejen, tyckte t.o.m. synd om alla människor som grät över att en skola i Laxå funderade på att ta bort det från luciatåget. Sedan det om Disney, var ganska lugn om det med. Även om jag höll med om Disneys beslut. Tycker inte att en stereotypisk docka på en svart och en stereotypisk docka på en jude ska finnas i en tid då vi nästan reparerat oss från förintelsen och slaveriet och medborgarrättsrörelsen.

Men när jag läste dumma kommentarer under artikeln om upploppet i Gbg så kände jag att det får vara vara nog. Hur i helvete lyckas folk alltid koppla allt till invandrare? Exakt allt har lyckats bli invandrares fel. Disney vill sluta ha kvar stereotypiska bilder – invandrares fel. En rektor vill inte ha pepparkakslåten – invandrares fel. Några ungar vill göra lucian snäppet häftigare med att dansa till gagnam style – invandrares fel.

Jag väntar på att någon rasse hen ska kläcka ur sig kommentaren “Om vi slänger blattarna ur landet, så kanske jorden inte går under på fredag” Ärligt människor? Åtminstonde Hitler stod för att han var rasist. Och nej jag är så sjukt trött på att höra “Man kan inte ens ha en åsikt för då är man rasist” Dina jävla åsikter är rasistiska , då blir du per automatik en rasist.

Jag brukade ha hopp för människor. Jag har alltid försökt att sätta mig i andras sits och tänka “men va fan, folk är inte rassar, de är bara upprörda just nu” Men min naivhet har sköljt bort med SD:ares “yttrandefrihet”. Hur kan man inte ha respekt för sina medmänniskor? Hur kan man envisas om att ha kvar en stereotypisk bild från en tid då rasismen var mer påtaglig än idag. Hur vill ni vanhedra de 6 miljoner judar som dog i förintelsen för att ni vill ha kvar era “svenska traditioner”. Jag vet inte vad som är mer kränkande att ni fortf vill ha kvar dockorna eller att era “svenska traditioner” är 15 sek i ett barnprogram.

Om det där är vad ni kallar för “svenska traditioner” så kan ni behålla dem och om jag blir politiskt korrekt för att jag säger det så är jag PK med glädje för alternativet är så mycket värre.


4 Responses to “Trött på gnäll SD:are & deras sympatisörer”

  • bilanosman Says:

    Anonym: Är redan hemma. & om jag var svenskfientlig skulle det innebära att jag bär på ett självförakt, vilket jag är ganska säker på att jag inte gör.

  • bilanosman Says:

    Punkten: Tackar ödmjukast & ja om alternativet till PK är rasism så hoppas jag starkt på ett liv som en “jävla kommunist pk:are”

  • Punkten Says:

    Härligt avslut! Alternativet är värre. Må vi alltid vara politiskt korrekta. Må vi ha ett samhälle utan rasism och fientlighet.

  • Anonym Says:

    Svenskfientlig? Blä. Åk hem.

Leave a Reply