SD i ett nötskal

Kunde inte låta bli att skriva om Erik Almqvist. Den här killen har gjort politik av att minska invandring. Han och hans partikamrater är de mest osympatiska människorna som jag någonsin hört om. De finns inget värre med rasister som försöker göra deras ideologi till politik och därmed förstöra förutsättningarna för alla människor som inte bara försöker lyckas i Sverige men även försöka hindra folk från att få komma hit.

Men att han för det första leker Tony montana med järnrör på stan, tillsammans med en person som känner ett så grovt självförakt för sin inte bara invandrarursprung men även judiska påbrå. Så bestämmer sig Almqvist för att packa väskan och fly till ungern. Är inte det ironi på en helt annan nivå?

Han vill bromsa invandring, han ser inte grejen med att folk vill starta om sitt liv i ett annat land och sedan flyr han till ungern. Motsägelsefullt much?

Var bara tvungen att kommentera hans liv, så jävla underhållande. Fick mig ett gott skratt. Ska ta och lägga mig, känner att mitt liv blir lite sorligt när jag sitter och skriver om SD halv fyra på natten.

Peace!

 


Leave a Reply